SAĞLIKCI ARA

Hastane İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi

İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi'nin adresi Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Cd. 57-59'dir. İstanbul ilinin Gazıosmanpaşa ilçesinde bulunmaktadır.

Hastane İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi Adres,Telefon ve İletişim Bilgileri

Hastaneler Listesi

Büro Adres : Merkez Mahallesi, Çukurçeşme Cd. 57-59

Telefon(İletişim) : 2129793000

Cep Telefonu : Göster

İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi adres bilgileri, İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi telefon bilgileri ve İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi 'ın diğer iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz.



Bu sayfa 311 kere ziyaret edilmiş.

İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi Bürosuna Nasıl Giderim?

İstanbul İstinye Üniversitesi Sağlık Uygulama Ve Araştırma Merkezi Gaziosmanpaşa Hastanesi adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al