SAĞLIKCI ARA

Hastane İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi'nin adresi Alemdağ Caddesi Bulgurlu Mahallesi No:100'dir. İstanbul ilinin Esenler ilçesinde bulunmaktadır.

Hastane İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi Adres,Telefon ve İletişim Bilgileri

Hastaneler Listesi

Büro Adres : Alemdağ Caddesi Bulgurlu Mahallesi No:100

Telefon(İletişim) : 4447044

Cep Telefonu : Göster

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi adres bilgileri, İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi telefon bilgileri ve İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi 'ın diğer iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz.



Bu sayfa 20 kere ziyaret edilmiş.

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi Bürosuna Nasıl Giderim?

İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Eğitim Uygulama Ve Araştırma Merkezi Çamlıca Hastanesi adresine gidebilmek için, aşağıdaki yer alan "Yol Tarifi Al" butonuna tıklayarak, açılan sayfadan yol tarifi alıp koordinat bilgisine göre ilgili adrese ulaşabilirsiniz.

Yol Tarifi Al