SAĞLIKCI ARA

Psikiyatri Ve Psikolog Mihriban Ünay

Mihriban Ünay'nin adresi Soğuksu Mahallesi 308 Sokak No:42, Adabel Sitesi Kat 1 Daire:66'dir. Antalya ilinin Muratpaşa ilçesinde bulunmaktadır.

Psikiyatri Ve Psikolog Mihriban Ünay Adres,Telefon ve İletişim Bilgileri

Psikiyatri Doktorları Listesi

Büro Adres : Soğuksu Mahallesi 308 Sokak No:42, Adabel Sitesi Kat 1 Daire:66

Telefon(İletişim) : 05461771546

Cep Telefonu : Göster 05461771546

Çalışma Alanları

  • Çocuk ve Genç Psikiyatri
  • Çocuk ve Ergen Psikiyatri
  • Otizm Spektrum Bozukluğu
  • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktive Bozukluğu

Uzm. Dr. Mihriban Ünay Çocuk ve Genç Psikiyatristi | Psikoterapist 1989 yılında Manavgat'ta doğdum. İlkokul eğitimimi Alanya'da, ortaokul ve lise eğitimimi ise Manavgat'ta tamamladım. 2007 yılında Manavgat Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra akademik kariyerime Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde başladım. 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzmanlığımı tamamladım. Mecburi hizmetimde ise Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev aldım. 2022 yılı Temmuz ayı itibariyle Antalya’da kendi kliniğimde hizmet vermekteyim. Evliyim ve biri 5, diğeri 1 yaşında iki çocuk annesiyim. Edindiğim tecrübeleri sizlerle paylaşmaktan onur duyarım.

Mihriban Ünay adres bilgileri, Mihriban Ünay telefon bilgileri ve Mihriban Ünay 'ın diğer iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz.



Bu sayfa 25 kere ziyaret edilmiş.