SAĞLIKCI ARA

Diş Hekimi Zerrin Işık Tüfekçi

Zerrin Işık Tüfekçi'nin adresi Tunalı Hilmi Caddesi No: 60/6 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara'dir. Ankara ilinin Çankaya ilçesinde bulunmaktadır.

Diş Hekimi Zerrin Işık Tüfekçi Adres,Telefon ve İletişim Bilgileri

Diş Hekimleri Listesi

Büro Adres : Tunalı Hilmi Caddesi No: 60/6 Kavaklıdere, Çankaya, Ankara

Telefon(İletişim) : 03124661995

Cep Telefonu : Göster 05306604886

Çalışma Alanları

  • Endodontis
  • İmplantoloji
  • Ortodontist
  • Pedodontist
  • Periodontolog

Ankara'da doğan Zerrin (Işık) Tüfekçi ilk, orta ve lise öğrenimi Ankara'da bitirdi. 1987 yılında girdiği Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden 1992 yılında mezun oldu.

1993 yılında muayenehanesini açarak serbest diş hekimi olarak çalışmaya başladı. Ekip çalışmasının önemini ve çalışmalara katkısını görerek 1995 yılında Evrensel Ağız ve Diş Sağlığı Limited Şirketi'ni kurdu. 2015 yılında, İtalya Pisa'daki Guglielmo Marconi Üniversitesi'nde "Oral Implantoloji" dalında masterını tamamladı. Aynı yıl Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü'nden mezun oldu. Tüfekçi, evli ve iki çocuk annesidir.

Zerrin Işık Tüfekçi adres bilgileri, Zerrin Işık Tüfekçi telefon bilgileri ve Zerrin Işık Tüfekçi 'ın diğer iletişim bilgilerini bulabilirsiniz.

Not: Yukarıda yer alan bilgiler size aitse ve web sitemizde yayınlanmasını istemiyorsanız, iletişim bölümünden bizimle iletişime geçerek bilgilerinizin kaldırılması talebinde bulanabilirsiniz.



Bu sayfa 59 kere ziyaret edilmiş.